Za školáky přiletěli Marťánci

IMG 3774Žáci mateřských i základních škol měli školu z Marsu

Umělecká agentura Emma production, s. r. o. zavítala v úterý 29. března do velkého sálu Jupiter clubu s velkolepým koncertním pořadem Marťánci – škola z Marsu.

O tomto projektu Marťánci - škola z Marsu jeden z jejich autorů Bobo Kantor na svém webu uvádí: „I tentokrát chceme posunout hudební a audiovizuální zážitek o krok kupředu. Dětem chceme přiblížit vesmír jako realitu, která obklopuje naši Zeměkouli a prostřednictvím písniček, videoprojekcí, soutěží a povídání v plné míře rozvinout dětskou aktivitu a kreativitu přímo na koncertě, který se následně stává impulsem a inspirací pro jejich zapojení do celostátní výtvarné soutěže. Děti určitě nadchne nové audiovizuální zpracování scény, technologicky nejvyspělejší zvuková aparatura, videoprojekce, kosmická scéna, laser animace, simulace vesmíru a planet, nebo postavičky marťánků.“

Hudebně vzdělávací program komponovaný pro děti z mateřských škol a žáky 1. stupně škol základních malé posluchače viditelně zaujal. V téměř hodinovém pořadu plném písniček nechyběly soutěže a objevily se i postavičky marťánků. Marťanská mise se odehrávala na pozadí kosmické scény doplněné působivými laserovými animacemi simulující vesmír s planetami.

Simona Fňukalová

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.