Konec prázdnin přinesl do Martinic letní dovádění

DSC 0202Poslední srpnová neděle patří v Martinicích tradičně dětem, pro které pořádají dobrovolní hasiči spolu s obcí Martinice dětský den. V letošním roce však došlo k malé, ale jistě příjemné, změně. Do naší obce zavítalo „Letní dovádění s Vysočinou“ a všichni si tak mohli užít rodinné odpoledne plné překvapení a dobré zábavy s promotýmem Kraje Vysočina.

Akce začala ve 14 hodin a program byl opravdu nabitý. Na děti čekalo odpoledne plné soutěží s moderátorem Hitrádia Vysočina Milanem Řezníčkem, který spolu se svojí asistentkou, brzy uvedl do varu celé publikum a to nejen dětské. Děti byly při soutěžích odměněny spoustou krásných dárečků a zapojovaly se s obrovským nadšením. Pro všechny návštěvníky této akce bylo připraveno grilované maso, klobásy, chlazené nápoje nebo také skvělá káva či palačinka z Kavárny Pohodička. Protože se jednalo o akci pro všechny generace, probíhalo zde i zdravotní poradenství pro seniory a zdarma registrace Rodinných a Senior pasů Kraje Vysočina, se kterými mohou jejich držitelé čerpat slevy a výhody po celé ČR. Milovníci živé hudby si také přišli na své. Odpoledne zpříjemňovala svým vystoupením kapela, na které bylo vidět, že hraje skutečně pro radost, což diváci velmi ocenili. Speciálním hostem byl Železný Zekon, který svým vystoupením zaujal a pobavil jak děti, tak i dospělé. Všichni s úžasem sledovali silácké kousky a obdivovali jeho vtipný a osobitý projev. Děti si užily také pěnovou show. Celá akce skončila až ve večerních hodinách.       

Poděkování patří celému promotýmu Kraje Vysočina, moderátorovi Milanu Řezníčkovi a také všem, kteří se postarali o perfektní zázemí na fotbalovém hřišti v Martinicích. Toto Letní dovádění bylo poslední v letošním roce, Už teď se všichni můžeme těšit na Letní dovádění s Vysočinou 2018.

Michal Drápela
starosta obce

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.