ZŠ Strážek zve děti na Den otevřených dveří a k zápisu

thumb strazekProč právě k nám? Systém současného školství umožňuje rodičům vybrat si školu, na které se vaše dítě bude vzdělávat. Správnému rozhodnutí by mělo předcházet vyhodnocení dostupných informací a referencí o škole, vhodné je školu přímo navštívit.

Využijte Dne otevřených dveří v úterý 27. 3. 2018. Můžete nahlédnout přímo do vyučovacích hodin a pohovořit s učiteli (výuka od 7:30). Od 15 do 17 hodin je připraveno velikonoční tvoření s dětmi. Zápis do 1. ročníku je ve středu 11. dubna 2018 od 12:30, přestup z jiné školy je možný kdykoliv během roku.

Základní škola ve Strážku nabízí systematické a kvalitní vzdělávání v úplné základní škole v regionu. Dovolujeme si vám sdělit, v čem jsme jiní než školy v okolí, a co u nás najdete:

-          komplexní přípravu žáka pro praktický život (rozvíjení zručnosti ve vybavené dílně, práci na školní zahradě a s technickými stavebnicemi, výuku ve venkovní učebně)

-          přípravu na přijímací zkoušky a doučování žáků zdarma

-          výuku anglického jazyka od 1. ročníku, od 3. ročníku přichází do vyučovacích hodin s českým učitelem rodilý mluvčí (realizujeme již čtvrtý rok)

-          vzdělávání a výchovu k morálním hodnotám (přestupky nepřehlížíme, ale skutečně řešíme)

-          rozvíjení schopnosti samostatné a kritické práce s informacemi

-          propojení vzdělávání od mateřské školy do ukončení školní docházky v jedné budově (společné akce, vstupy předškoláků do vyučovacích hodin a jiné)

-          práci v malých skupinách, která umožňuje opravdu individuální přístup, učitel může věnovat žákovi čas podle jeho potřeb, nezapomíná ani na žáky nadané

-          čisté a esteticky pěkně upravené prostředí školy, výstavu prací žáků

-          zajištění bezpečí (uzamčený vstup nebo dohled, škola je u autobusové zastávky)

-          žáci mohou trávit volný čas v areálu Oranžového hřiště u školy s novými herními prvky po celou dobu provozu školy (6:30 – 15:30)

-          rozšířená činnost školní družiny, možnost využití ranního provozu od 6:30 do 7:00, odpolední provoz prodloužen do 15:30

Věříme, že jsme dobrou školou pro ty, kteří staví úspěch vzdělávání na tradičním modelu školství: kázeň, základní učivo a důslednost v plnění školních povinností.

Certifikáty školy:  Škola pro demokracii (děti mají žákovský parlament), Rodiče vítáni (aktivní Spolek rodičů), Nenech to být a něco udělej (schránka důvěry), Skutečně zdravá škola.

Podrobnější informace naleznete na www.zs-msstrazek.cz, tel: 731 107 933, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .'; document.write(''); document.write(addy_text32838); document.write('<\/a>'); //-->\n Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Anna Knoflíčková, ředitelka ZŠ a MŠ Strážek

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.