Kosatky se úspěšně zúčastnily Mistrovství ČR v line dance v Písku

kosatkaO víkendu 18.–20. 5. 2018 se zástupci taneční country skupiny Kosatky při DÓZE – SVČ Velké Meziříčí zúčastnili Mistrovství České republiky v line dance v Písku. Soutěže se zúčastnilo přes 200 tanečníků. Výkony soutěžících hodnotila porota z Německa a Švédska.

Výprava našich tanečníků byla velmi úspěšná a z Písku si přivezla dva tituly Mistrů republiky. První místo, a s ním i mistrovský titul, vytančil v kategorii Line Social Teen Michal Poul. Vítězkou a zároveň i mistryní republiky se v kategorii Line Social Adult stala Lenka Krejzlová. Skvělými tanečními výkony se do finále ve velké konkurenci ve svých kategoriích protančily Michaela Slabá, Adéla Polivková a Nikola Černá. Z kategorie Mini si první místo odvezl Martin Jelínek. Všem našim tanečníkům děkuji za předvedené výkony a přeji spoustu tanečního elánu a úspěchů.

Radka Jelínková, vedoucí

20180519 135631

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.