Škola ve Strážku spustí projekt pomáhající rodičům s péčí o děti

Oranžové hřiště_u_školy_ve_Strážku_děti_copyZákladní škola a mateřská škola Strážek nabízí jedinečný projekt pro žáky 1. stupně, který pomůže sladit rodičům pracovní život s péčí o děti. Od prvního září škola spustí projekt s názvem „Podpora pracovní flexibility rodičů žáků ZŠ a MŠ Strážek“. ­­­­­­­­­­

"V Základní škole ve Strážku zahajujeme od 1. 9. 2018 činnost pravidelného zařízení péče o děti na 1. stupni ZŠ a pořádání příměstských táborů ve dnech školních prázdnin. Provozní doba zařízení péče o žáky bude v pracovních dnech ráno od 6:30 hodin do začátku vyučování v 7:30, odpoledne je provoz až do 16:00 hodin v nově vybavené učebně školy. V době jarních nebo letních prázdnin plánujeme pořádat příměstské tábory," uvedla ředitelka školy Anna Knoflíčková.

Projekt pomáhá vyřešit problém nedostatku dostupných služeb péče o děti, které navštěvují 1. stupeň ZŠ, přestup dětí do základní školy ve Strážku je možný kdykoliv během roku.

ZŠ Strážek

Plakat ZS_a_MS_Strazek-_publicita_obce-1

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.