Tasovští žáci se zúčastnili sokolského sletu v Praze

sletŽáci naší školy zavítali první červencový týden do hlavního města Prahy, aby zde s dalšími stovkami cvičenců zacvičili svoje skladby na XVI. Všesokolském sletu. Premiéru skladby Cirkus předvedli 26. 5. 2018 na sokolském stadionu v Třebíči.

Nacvičení skladby vyžadovalo velký časový předstih. Od září 2017 se pilně připravovali pod vedení paní učitelky Jany Křížové v sokolovně školy. Velkou podporu jsme měli také v místní organizaci Sokolu Tasov, který nakoupil cvičencům dresy a zajistil pobyt v Praze. Ve večerních hodinách 5. července a odpoledne 6. července většina z nás sledovala přímé přenosy a ocenila krásu a nápaditost skladeb, které vynikly až v masovém vystoupení. Děkuji Sokolu Tasov za velkou podporu našich cvičenců. Děkuji žákům za vynikající reprezentaci a paní učitelce za nadšení a čas, který žákům věnovala.

Irena Martincová, ředitelka ZŠ a MŠ Tasov

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.