Kosatky si úspěšně zatančily na Czech Open

kosatkyO víkendu 2.-4. listopadu 2018 se v jihočeském městě Písek konala Czech Open – kvalifikační soutěž na mistrovství světa v line dance. Soutěže se zúčastnilo více jak 300 tanečníků z 22 zemí světa, např. z USA či Jižní Koreje. Soutěžící odtančili 39 soutěžních hodin. Na této soutěži nechyběli ani zástupci taneční skupiny Kosatky při DÓZE – SVČ Velké Meziříčí.

Soutěž pro ně byla velmi úspěšnou, ve své kategorii Social Teen si prvenství vytančil Michal Poul. V kategorii Social Adult se dařilo Lence Krejzlové, která si z této soutěže přivezla také vítězství. V nejpočetnější kategorii Social Youth, která čítala na 50 tanečnic, se se skvělými tanečními výkony v „top 10“ umístila Michaela Slabá. Do finále soutěže se ve svých kategoriích protančily Adéla Polivková a Nikola Černá. Všem mým tanečníkům blahopřeji k jejich velkým úspěchům, děkuji za jejich houževnatost a výdrž při trénování a přeji spoustu dalšího tanečního elánu.

Velký díky patří také Hance Krejzlové a rodičům Slabým za velkou, nejen psychickou, podporu.

Radka Jelínková, vedoucí Kosatek

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.