Pozvánka na jarmark k projektu ABECEDA PENĚZ

tit copy_copyV rámci projektu ABECEDA PENĚZ nás v pátek 31. května ve třídě navštívila manažerka pobočky ČESKÉ SPOŘITELNY ve Velkém Meziříčí paní Radka Zemanová, aby s námi prodiskutovala nadcházející jarmark, který se uskuteční 12. června.

 

 

Doufáme, že se na náš předprázdninový jarmark přijdete podívat ve středu 12. 6. 2019 do ČESKÉ SPOŘITELNY na Náměstí ve Velkém Meziříčí v době od 13.30 do 17.00 hodin.

„Abeceda peněz" je zajímavým nápadem založení firmy dětmi s počátečním kapitálem 3000,- Kč, který žáci při návštěvě pobočky od České spořitelny obdrželi na realizaci svého podnikatelského nápadu. Děti si vymyslely vlastní podnikatelský plán, jehož uskutečněním vydělají peníze. Za počáteční kapitál nakoupily s paní učitelkou potřebné pomůcky, ze kterých dva měsíce vyrábí a připravují se na jarmark, který se uskuteční 12. června v prostorách České spořitelny ve Velkém Meziříčí. Jarmark bude doprovázen programem vymyšleným samotnými dětmi. Součástí zábavného programu je také tombola plná zajímavých cen.

Třídní učitelka 4. A

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.