FLORBALOVÝ TURNAJ KE DNI DĚTÍ NA ZŠ ŠKOLNÍ

tit copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyV pátek 7. 6. 2019 se na naší škole uskutečnil turnaj pro žáky 1. stupně, kteří navštěvovali kroužek florbalu.

Kromě žáků ZŠ Školní (4 družstva) byly pozvány ZŠ Měřín (5 družstev) a ZŠ Oslavická VM (1 družstvo). Soutěžilo se ve dvou kategoriích: 1. - 3. třída (6 družstev) a 4. - 5. třída (4 družstva).

Součástí turnaje byly i doprovodné soutěže: střelba na koš, slalom, skládání puzzle a střelba na florbalovou branku. S organizací celého turnaje (rozhodčí, trenéři družstev, doprovodné soutěže, zapisovatelé a časomíra) mi pomáhali chlapci z 9. ročníku, kterým chci moc poděkovat.

V kategorii 4. - 5. třída zvítězilo družstvo Zelenáčů ze ZŠ Školní a v kategorii 1. - 3. třída si prvenství odvezlo družstvo Tygrů ze ZŠ Měřín. Nejúspěšnějšími střelci turnaje v kategorii 4. - 5. třída se stali Adam Krejčí se 6 góly, Štěpán Holub a Matěj Dočekal s 5 góly, v kategorii 1. - 3. třída Jan Kříž se 6 góly a Viktor Tomšík s 5 góly. Pro mě jako hlavního pořadatele bylo největší odměnou nadšení a předvedené výkony všech dětí, které se tohoto turnaje zúčastnily.

Zvláštní poděkování patří sponzorům Čistírna a prádelna p. Jany Holubové a dále Tomáš Raus (Elektro Raus) a VV Sklo, bez kterých by se tato akce pro téměř 100 dětí nemohla vůbec uskutečnit.

Z. Liška

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.