Ženy již plánují velikonoční výstavu

spolek zenV úterý 9. února 2016 proběhla v koncertním sále Jupiter clubu výroční schůze Spolku žen Velké Meziříčí, základní organizace ČSŽ, z.s. Protože se některým dosavadním členkám výboru změnila jejich zdravotní, rodinná situace a nemohou dále funkci vykonávat, bylo třeba výbor doplnit. V tajných volbách byla předsedkyní zvolena Ing. Dana Kučerová, místopředsedkyní se stala Mgr. Marie Navrátilová, revizní komisi doplnily Marie Doležalová a Zdenka Švejdová.
Dana Kučerová podrobně zhodnotila práci velkomeziříčského Spolku žen za minulý rok. Nebylo jí málo, jednalo se o téměř tři desítky akcí, jak samostatných, tak ve spolupráci s jinými subjekty – s vedením města, Jupiter clubem, Sborem dobrovolných hasičů VM, Střediskem ekologické výchovy Chaloupky – Ostrůvek, mateřskou školou v Čechově ulici. S největším ohlasem na veřejnosti se jako každoročně setkaly výstavy – velikonoční a vánoční.
Následovala debata o tom, co by chtěly ženy pro sebe i veřejnost udělat v tomto roce. Nejbližší velkou akcí žen bude velikonoční výstava. Chystají se přijít s nějakými novinkami – hlavně víc zapojit návštěvníky: Co takhle společně vytvořit obrovský věnec z vyfouklých vajíček? Bude určitě možné je i na místě ozdobit! Doplnit výstavu pěveckými, tanečními či jinými krátkými vystoupeními?
Jako hosté se schůze zúčastnili i hosté: za město radní Jiří Michlíček, za Jupiter club ředitel Milan Dufek. Oba ženám nejen poděkovali za jejich práci, ale přišli i s nabídkami na společné akce v tomto roce.

Za Spolek žen Jiřina Kácalová

Zpět na spolek
Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.