V Jupiter clubu začala vánoční výstava. Na další zvou Nesa i včelaři

IMG 0647Tradiční vánoční výstavu můžete navštívit od dnešního rána ve velkém sále Jupiter clubu. Potrvá do středy 7. prosince a otevřena je denně od 9 do 17 hodin.

Spolek žen a Jupiter club Velké Meziříčí pořádají ve dnech 5. až 7. prosince vánoční výstavu s názvem Zimní variace aneb Od adventu do Vánoc čeká nás ještě práce moc. Vystavující připravili opravdu pestrou nabídku všemožných výrobků pro inspiraci, ke koupi nebo jen pro potěchu oka. Najdete zde drobnosti z papíru, dřeva, těsta, hlíny, kukuřičného šustí, drátků, korálků, slámy, včelího vosku, vlny, příze a dalších přírodních materiálů. Nechybí vánoční tabule, betlémy a ukázky tvoření.

V sále hraje hudba, pobíhá Mikuláš s andělem a čertem, voní svíčky i perníčky a lidé se ladí do vánoční atmosféry.

Prodejní výstavu pořádá i Nesa

A komu nestačí inspirace v Jupiter clubu, může ve středu 7. prosince zaběhnout třeba ještě do denního stacionáře Nesa. Ten také zve na prodejní vánoční výstavu výrobků svých uživatelů. A k tomu nabízí čerstvě napečené cukroví na chuť a voňavý punč na zahřátí.

Výstavu můžete navštívit 7. prosince od 9 do 17 hodin na adrese Čechova 1660/30, Velké Meziříčí.

Včelaři zvou do Bíteše

Český svaz včelařů nabídne kvalitní med, medovinu, medové pečivo, včelí vosk a další produkty na své tradiční výstavě v Klubu kultury Velká Bíteš. I letos zde bude k vidění prosklený včelí úl. Pro praktické včelaře budou k dispozici i některé včelařské pomůcky.

Včelařská výstava probíhá od 8. do 13. prosince, denně od 9 do 17 hodin.

-mars-

Zpět na spolek
Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.