O víkendu policisté zadrželi dva muže pod vlivem alkoholu

police-378255 960_720O víkendu policisté zasahovali u dvou případů, ve kterých hrál značnou roli alkohol.

Řidič pod vlivem alkoholu
V neděli 2. června zastavili velkomeziříčští policisté vozidlo, jehož řidič byl pod vlivem alkoholu. Osobní automobil Ford kontrolovala policejní krátce před jedenáctou hodinou dopoledne na silnici II. třídy v katastru obce Meziříčko. Naměřená hodnota dechové zkoušky činila 0,67 promile alkoholu. Výsledek opakovaného měření byl 0,69 promile. Policisté muži na místě zakázali další jízdu a zadrželi řidičský průkaz. Třicetiletý řidič se bude z přestupku na úseku dopravy zodpovídat před příslušným správním orgánem.

Opilého muže policisté zajistili na Karlově
Policisté integrovaného operačního střediska přijali v sobotu 1. června na linku tísňového volání oznámení o muži, který u jednoho z bytových domů na ulici Karlov ve Velkém Meziříčí napadal další osoby. Operační důstojník na místo ihned vyslal policejní hlídku. Policisté na místě zjistili, že se jedná o pětadvacetiletého muže, který byl značně opilý. Naměřená hodnota dechové zkoušky, kterou policisté u muže provedli, činila 1,84 promile alkoholu. Vzhledem k tomu, že vznikla důvodná obava, že muž bude ve svém jednání nadále pokračovat, policisté ho zajistili a eskortovali na protialkoholní záchytné zařízení.

por. Mgr. Stanislava Miláčková, Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.