Divadelní sezona skončila. Vybírejte z nabídky na jaro

IMG 1552Pomluvy, pokrytectví, faleš a přetvářku mezi dlouholetými „přáteli" vypíchla francouzská komedie Divadla v Rytířské, která zakončila podzimní divadelní sezonu 2015 v Jupiter clubu. Hru s názvem Úhlavní přátelé diváci zhlédli ve čtvrtek 10. prosince.


V komedii autorky Carole Greep v překladu Anežky Svobodové a režii Jiřího Seydlera se představili Tereza Kostková, Miroslav Vladyka, Nela boudová a Radek Holub.

Jarní divadelní sezona 2016 v Jupiter clubu startuje 9. března opět francouzskou komedií Jó, není to jednoduché. Mimo jiné se můžete těšit na Jiřího Langmajera, Adélu Gondíkovou, Moniku Timkovou a Davida Punčocháře.

Další představení následuje 5. dubna. Nabídne filmovou lahůdku v divadelním zpracování Dana Gordona pod názvem Cena za něžnost. Stejnojmenný film o vztahu matky a dcery v roce 1984 získal pět Oscarů. Hrají: Jana Janěková, Jitka Čvančarová, Alexej Pyško, Jan Kačer/Petr Pelcer/Jan Fišar a další.

V dubnu 28. přijede do Jupiter clubu Eva Holubová se svojí one woman show Hvězda. Sehraje původní českou komedii o fiktivní seriálové herečce.

Posledním představením jarní divadelní sezony pak bude 14. května Cry Baby Cry. Opět komedie o pěti ženách hledajících návod na štěstí dá prostor Michalu Dlouhému/Jaroslavu Šmídovi, Kláře Cibulkové, Kristýně Frejové...

Permanentky si již můžete rezervovat na programovém oddělení Jupiter clubu.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.