Organizátoři Concentusu Moraviae se sešli v Meziříčí. Nadchl je nový sál JC

IMG 2563Ve velkomeziříčském Jupiter clubu proběhla pracovní schůzka organizátorů hudebního festivalu Concentus Moraviae.

Organizační pracovníci festivalu se sešli v úterý 23. února v koncertním sále. „Účelem byla probíhající příprava letošního programu hudebního festivalu v jednotlivých městech. Projednávali jsme otázky propagace, převzali jsme si vstupenky na jednotlivé koncerty, které jsou u nás ode dneška v prodeji apod.,“ sdělil Milan Dufek, ředitel Jupiter clubu. Ten bude v červnu hostit mimořádnou kulturní událost v rámci Concentusu Moraviae, a to koncert Magdaleny Kožené s Ondřejem Havelkou a Melody Makers.

Magdalena Kožená je patronkou festivalu Concentus Moraviae a v rámci toho se každoročně snaží v některém ze zúčastněných měst i vystoupit. „Za letošní koncert Magdaleny Kožené právě v našem Jupiter clubu řediteli festivalu Davidu Dittrichovi děkuji,“ ocenil i velkomeziříčský starosta Radovan Necid, který se schůzky krátce zúčastnil. David Dittrich v té souvislosti opět pochválil zmodernizovaný velký sál Jupiter clubu, který je vystoupení tohoto formátu hoden. Podle něj jde o jeden z nejkrásnějších sálů na Moravě.

I z řad pracovníků jiných kulturních zařízení, kteří se schůzky účastnili, byl o sál velký zájem. „Dělal jsem s nimi dokonce dvě prohlídky našich zmodernizovaných prostor. V některých z měst se totiž také chystají na opravy svých kulturních domů, a proto je naše rekonstrukce z mnoha praktických pohledů velmi zajímala. Naším sálem byli nadšeni,“ dodal Milan Dufek.

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.