Rock-metalová kapela Kapriola zahrála na náměstí

IMG 8214Čtyřčlenná ženská rock-metalová skupina Kapriola rozburácela v pátek večer náměstí. Rockerky z Ostravy ukázaly, že se zvuku nebojí...

Na ostravské hudební scéně působí Kapriola zhruba od roku 2003... Poprvé se v pátek představily místním posluchačům, doprovázeny svými fanoušky.

"Na svém kontě máme několik studiových alb, za sebou koncerty na velkých i menších pódiích po celé ČR včetně mnoha prestižních festivalů. Rok 2015 byl pro kapelu přelomový, lehce se obměnila sestava, s novou posilou na postu baskytaristky jsme natočily nové CD a s tím souvisí i veškeré další dění kolem kapely a směřování do budoucna. Hrajeme moderní rock metal s ostrými kytarami, důrazem na rytmickou složku a melodickými zpěvy. České lehce itrospektivní texty."...Uvádějí na svých webových stránkách členky kapely... Ve Velkém Meziříčí vystoupily v rámci Velkomeziříčského kulturního léta poprvé.

-simf-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.