Posluchači si se Stetsonem společně zazpívali

DSC 1127Stetson zahrál 40 country hitů i vlastní skladby

Ani letos nechyběla v programu Velkomeziříčského kulturního léta známá velkomeziříčská country kapela STETSON. V sobotu 18. srpna vystoupila před početným publikem v tomto obsazení: Pavel Abeska - pedálová stelkytara a zpěv, Karel Bílek - kytara, bendžo, foukací harmonika, zpěv, Naďa Dvořáková - housle, Iva Jelinková - zpěv, Pavel Jurda - kytara a zpěv, Josef Netolický - baskytara, zpěv, Leoš Havlát - bicí.
Z pestrého repertoáru kapely, která letos oslaví 35 let svého založení, zaznělo více jak 40 hitů amerického i českého country, některé opatřeny vlastními texty, nechyběly ani vlastní písně. O kvalitní ozvučení se postaral Tomáš Rozmaryn.
Ve dvouhodinovém programu, ve velmi příjemné atmosféře, Stetsoni rozstleskali publikum i v průběhu hraní. Velkým potleskem ocenili návštěvníci i sólo houslistky ve skladbě Oranžový expres, také si s kapelou zazpívali.
Stetsoni děkuji jak pořadatelům za vytvoření podmínek pro vystoupení na kulturním létě, tak i návštěvníkům za účast a vytvoření fantastické atmosfery.
Těšíme se s vámi opět na shledanou a na některém příštím vystoupení kapely. Třeba na tradičním Vánočním koncertu v Jupiter clubu.
Pavel Abeska

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.