V křižanovské Galerii Dvorek proběhne výstava Zdeňka Raisera

P1040285V neděli 11. září 2016 proběhne v Galerii Dvorek v Křižanově vernisáž výstavy předního českého naivisty Zdeňka Raisera pod názvem Až mě andělé zavolají k sobě. Zároveň bude vystaven cyklus plastik Život je boj Heleny Bochořákové.

Výstava  Raiserových obrazů měla původně proběhnout v mikulovském Rudolfinu. Po ročních přípravách z autorovy strany se týden před vernisáží dozvěděl, že výstava byla zrušena. Jeho přátelé v čele s Tomášem Bochořákem se rozhodli tedy jeho obrazy představit v Křižanově.

P1040286Kromě uměleckého zážitku se setkáte v Galerii Dvorek s přátelskou náladou i pohoštěním. Vernisáž tedy začne v neděli 11. září v 13:30 hodin. Na vaši návštěvu se těší pořadatelé i autoři.

Kontakt: 733 191 742, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , www.galerie-dvorek.cz

Ondřej Nagy

 

Raiser 1

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.