Hra P.R.S.A. zahájila sezonu v Jupiter clubu

IMG 8982Černá komedie P.R.S.A. o pěti ženách tří generací z jedné rodiny zahájila divadelní sezonu v Jupiter clubu.

Kristýna Leichtová, Ilona Svobodová, Eva Lecchiová, Jana Bernášková a Ivana Wojtylová se v ní představily včera večer velkomeziříčskému publiku. Divadelní hru polského autora Eueniusze Szybala o tom, jak se lze při oslavě babiččiných osmdesátin omylem ocitnout na pohřební hostině, režíroval Vojtěch Štěpánek.

Držitele abonentních vstupenek na představení podzimu 2016 v Jupiter clubu, ale nejen je, čeká další hra již za čtrnáct dní. V úterý 4. října do Velkého Meziříčí dorazí Jan Dolanský, Roman Zach, Linda Rybová, Petr Lněnička a Jana Janěková ml. opět s komedií, a to podle té nejlepší francouzské tradice. Nese prostý název „Jméno“. A podle komentáře na stránkách Divadla Verze, které ji nastudovalo, jde o „polštářovou bitvu omezenců, kteří jsou přesvědčeni o tom, že svá omezení už dávno překonali. Hra nabízí vysoce komický pohled na sebejisté zastánce svobodného myšlení.“

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.