Jahodové duo zakončilo hudební sezonu

Jahodove-duo webCyklus koncertů Klubu přátel hudby ve středu 13. května zakončil recitál Jahodového dua, manželské dvojice Pavly a Jiřího Jahodových.

Program byl sestaven vesměs z kratších a „populárnějších" skladeb různých hudebních žánrů – klasiky, opery, operety, muzikálů, populární a filmové hudby i jedné původně rockové skladby (Nothing Else Matters). Jak již bývá zvykem, ještě před profesionálními umělci zahráli publiku žáci z místní základní umělecké školy. Tentokrát Duem Menuet od J. S. Bacha zahájily koncert houslistky Barbora Bojanovská a Zdeňka Mašková z třídy Jiřího Dočkala.

Agentura Globart, s. r. o. má již sestavený program na další koncertní sezonu. Předprodej permanentek již probíhá na programovém oddělení Jupiter clubu. Více informací o další koncertní sezoně najdete na www.hudbamezirici.cz nebo www.jupiterclub.cz

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.