Dnes odpoledne na náměstí zazní hudba. Probíhá celostátní happening ZUŠ

IMG 6190Dnes odpoledne se na několika místech ve městě představí žáci Základní umělecké školy Velké Meziříčí. Třicátého května totiž probíhá celostátní happening základních uměleckých škol ZUŠ OPEN. Patronkou happeningu je operní pěvkyně Magdalena Kožená.

Vystoupení různých uskupení se odehrají od 14 do 17 hodin v budově radnice u informačního centra, v Novém Svitu, u kostela sv. Mikuláše, v podchodu Fortna, uprostřed náměstí u památníku…

Před radnicí se bude prezentovat výtvarný obor, taneční a literárně-dramatický obor zase od 17 hodin na parkovišti za budovou ZUŠ.

Bonusem je dopolední vystoupení tanečního orchestru v Bystřici nad Pernštejnem, kde bude přítomna Magdalena Kožená osobně za účasti České televize.

V případě nepříznivého počasí se program z náměstí přesune do budovy Jupiter clubu a program za budovou ZUŠ do sálu ZUŠ.

Cílem ZUŠ OPEN je zviditelnění práce a aktivit ZUŠ v jeden den po celé republice mimo obvyklý rámec a prostory škol a posílit jejich respekt.

-red-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.