Medové království Tastyjátru má dnes derniéru

IMG 3066Pohádka O Medovém království v podání amatérského divadelního spolku Tastyjátr zjara pobavila stovky diváků v Tasově i Velkém Meziříčí. Dnes má v Jupiter clubu derniéru.

 

Ochotníci v režii Josefa Mladého a Bohdana Vítka si pro diváky připravili podívanou plnou neotřelých nápadů a vtipných dialogů, videí i písniček.  Dnes dopoledne hrají představení pro školy a večer má poslední šanci pohádku zhlédnout i veřejnost. Představení začíná v 19 hodin ve velkém sále Jupiter clubu.

-mars-

Tastyjátr: O Medovém království

Námět, scénář a režie: Josef Mladý a Bohdan Vítek

Kamera a videoprojekce: Bohdan Vítek

Zvuk, světla a scéna: Jiří Kubiš

Kostýmy: Jitka Pospíšilová

Hrají: Věra Havlišová (princezna), Petr Zedníček (princ), Milan Dufek (král), Martina Patáková (královna), Josef Mladý (rádce, prodejce), Bohdan Vítek (rádce), Jitka Pospíšilová (čarodějnice), Vít Rozmarin (skřet), Martin Zezula (hajný Říha), Jitka Palasová (Říhová), Majda Havlišová (Nastěnka), Lucka Mladá (Jeníček), Anička Vítková (Mařenka), Kačka Mladá (Karkulka).

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.