Tragikomedií o mužích začala nová divadelní sezona

muzi"Pro muže pokročilého věku je důležité, že ženy svého života přežil," zaznělo v prvním divadelním představení tohoto podzimu, Vše o mužích. Téměř tříhodinovou hru chorvatského spisovatele Miro Gavrana přivezlo do Jupiter clubu Studio Dva a s ním Maroše Kramára, Filipa Blažka a Michala Slaného.

Tématem hry jsou muži, jejich stud i pohled na sex, na vztahy a ženy obecně, na sebe samé. Postavy procházejí několika hlavními situacemi, které se v průběhu večera vrací a vyvíjí. V jedné z nich se syn žijící v Americe vrací domů na pohřeb své matky. Nenávidí svého otce, o kterém si myslí, že ji dohnal týráním k sebevraždě. Pravdu o matčině milenci a otcově vážné nemoci mu pomáhá poznat jeho bratr. V další se majitel striptýzového baru a milovník drog snaží získat novou hvězdu do svého představení. Jak se ovšem ukáže, ani švorc uchazeč o práci z pracovního úřadu není schopen ukázat úplně vše.

Zcela jistě šlo o jedno z nejpovedenějších komediálních představení, které do Meziříčí zavítalo. Publikum se královsky bavilo, smálo se od začátku až dokonce a herce odměnilo pořádným potleskem.

Jako další uvede Jupiter club muzikál Evita 14. října a komedii Skořápka 24. října.

Jitka Kočí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.