Taneční kurz dotančil k bílé prodloužené

mazurkaPáteční večer 3. listopadu patřil v Jupiter clubu dámám v bílých šatech a pánům v oblecích. Již tradiční bílou prodlouženou pro účastníky tanečního kurzu pro mládež pořádal Jupiter clubem ve spolupráci s Taneční školou Starlet Brno manželů Buryanových. Spolu s mladými lidmi se do společenského oděvu oblékli i jejich rodiče, prarodiče a partneři.

Plesový večer odstartovala klasická polonéza, následovala mazurka a waltz. Po první pánské volence přišla dámská a nezapomnělo se ani na tanec s rodiči. Během večera stužkovaly dívky své nejoblíbenější tanečníky, pánové svým oblíbeným tanečním partnerkám předávali vlastnoručně vyrobené náhrdelníky. Vítězové obou kategorií si odnesli čokoládové bonboniery. "Ty vám zřejmě snědí vaši voliči," s úsměvem podotkla Vlasta Buryanová, taneční mistryně a šarmantní průvodkyně celým večerem. Došlo i na výuku makareny a ptačího tance, při kterých byl taneční sál zaplněný do posledního místa.

Slavnostním zakončením letošního kurzu bude barevná prodloužená 2. prosince v 19 hodin.

Jitka Kočí

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.