Traktor během turné zastavil i v Meziříčí

IMG 0901Rockový koncert přivezla do Velkého Meziříčí kapela Traktor, která cestuje po České republice v rámci Prach a vzduch Tour 2017.

Popularita Traktoru narůstá, podle průběžného hlasování se letos už dostal i do první desítky kapel v Českém slavíku. Všude pětici rockerů vítají plné sály fanoušků. Nejinak tomu bylo v sobotu ve velkomeziříčském Jupiter clubu. Mnozí sem dorazili opravdu zdaleka. „Ujel jsem dvě stě kilometrů. Traktor je super!“ nechal se slyšet čtyřicetiletý Pepa. Další si přinesl do kotle pod pódiem vlajku a celý koncert jí do rytmu mával nad hlavami ostatních. Někteří si dokonce koupili vstupenky na všech jedenáct koncertů a objedou tak s Traktorem celé turné.

Dvacítku písniček Traktoru provázela působivá projekce na velké LED obrazovce za zády muzikantů. Zazněly starší hity i nové skladby z pěti alb kapely.

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.