Manželé Řihákovi nabídli lidovky i autorské skladby

IMG 0931Po pátečním vystoupení vokálního seskupení 4TET a sobotním koncertu skupiny Traktor zavítali na podium velkého sálu Jupiter clubu manželé Řihákovi. Jejich vystoupení doprovodila skupina Music Band ve složení Martin Procházka (klavír, klávesy), Marek Blaha (1. housle), Nikol Stávková (2. housle, zpěv) a Mojmír Kunc (kontrabas, basová kytara). Publiku společně nabídli směs lidových písní, dechovky a autorské hudby Karla Peterky.

Na programu devadesátiminutového vystoupení byly zejména písně známé z TV Šlágr. Zazněla Lípa, hity z CD Proč ta vojna zlá: Když k nám přišel Pán Bůh či Bílý kříž. "Mojí nejoblíbenější písní je Zvon. Její text v sobě nese hlubokou moudrost, zvony nás vyprovází a vítají do života," uvedla Veronika Řiháková. Diváci si mnoho písniček zazpívali se zpěváky, zejména skladby Kdyby byla Morava a Láska, Bože, láska. Závěrem odměnili vystupující bouřlivým potleskem.

-jik-

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.