Ples města byl s Kolářem, pianistkou i kouzelníkem

IMG 0183Ve Velkém Meziříčí je již zavedeno, že město zahajuje plesovou sezonu. Ta letošní začala v sobotu 13. ledna. Na hlavním sále hrál k tanci oblíbený Sabrin band, v koncertním sále k poslechu pianistka Martina Nováková, zazpíval Petr Kolář, nechybělo předtančení ani kouzelník.

"Pobavte se a vůbec nic si nedělejte z toho, zda jste nešťastní nebo šťastní z výsledku voleb. Druhé kolo třeba dopadne lépe. Přeji vám všem příjemnou zábavu," přivítal starosta města Josef Komínek hosty plesu právě v den, kdy skončilo první kolo volby prezidenta. Vzápětí na sál vtančila dvojice Karolína Trutnová s Danielem Vojtěškem, kteří návštěvníky plesu potěšili ukázkami standardních a později i latinskoamerických tanců. Pár z Taneční školy Starlet vystřídal Petr Kolář, který rozproudil zábavu směsicí vlastních i převzatých písní, jež si lidé s chutí zazpívali spolu s ním. K pohodě přispíval i kouzelník, který chodil stůl od stolu a bavil přítomné svými kousky.

A závěrem si lidé mohli domů odnést vedle kytičky od starosty a místostarosty i některou z mnoha cen, které byly v tombole.

Martina Strnadová

PODĚKOVÁNÍ:

Za zdárný průběh plesu město Velké Meziříčí proto děkuje všem, kteří přispěli finančně, věcně i organizačně. Velký dík patří firmě POEX Velké Meziříčí, a. s., která se postarala o občerstvení na každém stole.

Dále finančně nebo věcným darem přispěli: AGADOS, s.r.o., AGM-AGROMOTOR, s.r.o., ALPA, a.s., Amicus, s.r.o., ATIKA – LYSÝ, s.r.o., Autocolor Šoukal, s.r.o., AUTOCONT CZ a.s., AUTO DOBROVOLNÝ V.M. s.r.o., AUTO M+V, s.r.o., BARVY A LAKY HOSTIVAŘ a.s., Bello podlahy s.r.o., Bohuslav Ludvík PROLOG, BUILDINGcentrum - HSV, s.r.o., Centrum Kociánka, pracoviště Březejc, CONTENT, s.r.o., COOP družstvo Velké Meziříčí, Dr. MAX Lékárna, ENVIRO-EKOANALITYKA s.r.o., EURO BAGGING s.r.o., Falco computer, s.r.o., FOTO Michlíček, GREMIS, s.r.o., Horácké autodružstvo, Hotel Jelínkova vila, Hotel Pod Zámkem, Hotel U Bílého koníčka, Hotelová škola Světlá a Stř. odb. škola řemesel, H+THERM Ladislav Hladík, Jindřich Vacula – LIGNO nábytek, Josef Mladý - Farma Tasov, JUPITER club, s.r.o., Karel Dlouhý – Nápoje Měřín s.r.o., Kavárna a restaurace Jupiter, Ing. Zdeněk Knesl - kopírovací stroje, Kristýna Duždová Wellness konzultant, Lisovna plastů, spol. s r.o., LITAS, s.r.o., Maria Podstadzka – Lichtensteinová, stř. rybářství, Masáže Michal, Michal Zvěřina - CZC, MusicData, s.r.o., nkt cables s.r.o., Papírnictví Radka Klikarová, PARAMONT CZ, s.r.o., PKS stavby a.s., POEX Velké Meziříčí, a.s., Reality Vysočina, Respekt-vm, Rodina Podstatzky – Lichtenstein, SANBORN a.s., Sherwin-Williams Czech Republic spol. s r.o., SKI klub, Stanislav Houdek - DataComp, T-MAPY spol. s r.o., Velkomeziříčsko, VERA, spol. s r.o., VM REKOSTAV,s.r.o., VÝTAHY, s.r.o., VV SKLO s.r.o., Wiegel CZ žárové zinkování s.r.o., WINDOW HOLDING a.s. výr. závod VEKRA, XART s.r.o., Zahradnictví Šmak.

-měú-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.