Březejčtí získali dražbou 161.150 korun. Pořídí si posilovnu

IMG 0766Hudba, tanec, zpěv a skvělá zábava završená dobročinností. V Jupiter clubu proběhl již osmnáctý Charitativní ples březejckého pracoviště Kociánka, který vynesl uživatelům dětského střediska 161.150 korun. Pořídí si za ně venkovní posilovnu.

„Ty jo, to bylo hodně dobrý,“ ohodnotil jeden z diváků taneční vystoupení uživatelů Centra Kociánka a žáků březejckých škol. Jeho slova zanikala v bouřlivém potlesku, který vystupující sklidili od všech přihlížejících. Dali si na svých dvou tanečních číslech opravdu záležet. První si připravili v rytmu muzikálu Mamma Mia a ve druhém všechny překvapili nápaditou hrou se světly.

Vystoupení uživatelů dětského střediska nebylo jediným zpestřením programu večera. O další se postarala Vendula Příhodová, která zazpívala písně z muzikálu, či z repertoáru Lucie Bílé, Věry Špinarové, Adele nebo Edith Piaf.

Dražba rukodělných výrobků uživatelů střediska v Březejci, ta je na charitativním plese vždy vrcholem programu. Nejinak ta letošní, která opět vynesla rekordní částku. „Takovou jsme dosud nikdy neměli a strašně vám za ni děkuji. Získané prostředky použijeme na posilovací stroje do venkovních prostor,“ poděkovala vedoucí březejckého střediska Marie Doležalová a dodala, že stroje budou sloužit i veřejnosti: „Kdokoli z vás pojede kolem, třeba na kole, na houby, můžete si na nich zacvičit.“

Po mimořádně úspěšné dražbě se hudby a zpěvu chopila opět skupina PETRKYT band, která návštěvníkům plesu hrála od samého začátku.

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.