Zpěv, akrobacie i světelná show. Nové představení Ikarosu má vše

IMG 3410Skvělé pěvecké i akrobatické výkony, světelné efekty, ale třeba také poselství o svobodě, to všechno nabízí multižánrové představení Za zrcadlem v podání divadelního souboru Ikaros. Zhlédnout je můžete ještě zítra, v neděli 13. května ve 14 a 18 hodin. A stojí to za to. Však za ně účinkující sklidili řádný aplaus.

Členové Ikarosu v čele s režisérkou Olgou Pospíšilovou se nechali inspirovat knižní předlohou Alenka v zemi za zrcadlem od Carrolla Lewise.

Pohádková Alenka prochází převráceným světem za zrcadlem a diváky provází rozehranou šachovou partií, v níž se chce stát královnou. Ve snovém příběhu o překonávání překážek si každý může najít to své. Třeba i právě již zmiňované poselství o svobodě. „O svobodu můžeme přijít rychle a snadno. Nechci kazit veselý muzikál tím, že to bude politické, ale kdo si to tam bude chtít najít, ten si to tam najde,“ uvedla ještě před premiérou režisérka Olga Pospíšilová.

Zážitek z multižánrového představení je umocněn pěveckými výkony sólistů i sborů pod vedením Mariany Ambrožové, vzdušnou akrobacií Justýny Ambrožové i neotřelou choreografií Bety Mikyskové či světelnými efekty Ondřeje Adama Pokorného.

-mars-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.