Pozdní sběr má nové CD. Jednu písničku věnoval Tasovu

DSCN5048Kapela Pozdní sběr, hrající napříč žánry od folku, country po beat až pop, vydala nové CD s názvem K narozeninám. Je na něm i písnička věnovaná Tasovu s názvem Tasovská.

„Tasovskou jsem psal asi čtyři roky. Furt jsem ji upravoval a furt se mi to nelíbilo, a pak stačilo zastavit se jednou v Tasově cestou z Třebíče a bylo to,“ říká o vzniku písničky její autor Jura Pařez. A celé nové CD K narozeninám hodnotí: „Já z té desky mám radost, protože jsem na ní dělal několik let a je to moje muzika. Žádné škatulkování folk, rock, jižárna nebo country. Je to prostě Pozdní sběr a recenze jsou super.“

Pozdní sběr hraje ve složení: Jiří Pařez, Michael Vašíček, Jiří Meisner, Emil Formánek, Štěpán Baloun, David Velčovský a Radim Zenkl. V Tasově koncertoval v roce 2016, naposledy pak v prosinci 2017 v hospodě U Dallasa. Pravidelně hraje třeba i v Chlumku u Měřína.

-mars,ln-

K narozeninám-Pozdní_sběr_2018

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.