Ikaros nabídl příběh Smrtě a jeho učedníka

IMG 4261Vtipné činoherní představení Smrťův učeň si pro diváky připravili herci z divadelního souboru Ikaros. Blýskli se jím v pátek 15. června v Jupiter clubu na samý závěr Evropského festivalu filozofie.

Živý – neživý Smrť, jeho nový učedník Mort a celé další osazenstvo bavili diváky od začátku do konce. Zařazením činohry, inspirované humornou fantasy povídkou Mort od Terryho Pratchetta, Ikaros rozhodně neudělal chybu. Návštěvníci ji ocenili stejně vřele jako muzikálová představení, na jejichž perfektní provedení jsou už od tohoto velkomeziříčského divadelního souboru zvyklí.

Smrťova učně režírovala Aneta Bednaříková, hráli Eliška Hrubá, Magdaléna Hrubá, Kateřina Karmazínová, Tomáš Kotačka, Tereza Lišková, Adam Mátl, Jan Moravec, Tomáš Mrazík, Petr Oliva, Dominik Oulehla, Radek Polášek, Iveta Polášková a Iva Závišková.

-mars-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.