S vůní Francie, takový byl koncert Radky Fišarové

IMG 4307Kruh přátel hudby ve Velkém Meziříčí se rozloučil se sezonou šansonovým rendez-vous s Radkou Fišarovou. Zpěvačka přivezla pořad s vůní Francie.

Kruh přátel hudby si včera ve velkém sále Jupiter clubu užil poslední, šesté představení sezony 2017/2018. Uvedly je tradičně žákyně velkomeziříčské základní umělecké školy Eliška Dvořáková a Adéla Strnadová pod vedením učitelky Zdeňky Němcové.

Radka Fišarová za doprovodu akordeonu, kytary a perkusí zazpívala šansony české i francouzské. Sáhla do repertoáru Édith Piaf, připomněla francouzské filmové melodie a navodila tak dokonalou letní pohodovou atmosféru. Pro publikum měla i další odměnu. Z návštěvníků vylosovala výherkyni svého nového CD.

Jiří Jahoda ze spolupořádající agentury Globart pozval návštěvníky na další sezonu KPH ve Velkém Meziříčí, která začne 2. října muzikálovým koktejlem s Lucií Bergerovou a Radkem Novotným.

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.