Desátý Fajtfest hodnotí pořadatelé jako nejúspěšnější

IMG 4632Desátý ročník Fajtfestu skončil. Na tři dny obsadili Fajtův kopec fanoušci numetalu, hardcoru a metalcoru. Sjeli se do Velkého Meziříčí z celé republiky a mnozí i ze zahraničí.

Pořadatelé jsou s průběhem festivalu spokojení. „Byl to nejúspěšnější ročník ve všech směrech,“ říká Tomáš Fleck a dodává: „Hlavně jsem šťastný, že se nikomu nic nestalo.“ To je pochopitelné. Organizačně zvládnout akci takových rozměrů není jen tak. Na stejdži, která nese jméno Vilmy Běhalové, se letos vystřídaly tři desítky kapel, z nichž největšími taháky byly Emmure, Hed pe či Crystal Lake z Japonska. Přímo na place se zajištěním akce pomáhalo kolem osmdesáti lidí. Mezi návštěvníky nemohl chybět Miroslav z Holandska, který se na Fajtfest vrací opakovaně, nebo třeba dcera s otcem, oba skalní fanoušci tohoto hudebního stylu. "Všechno co se týče servisu a dalších věcí bylo naprosto neskutečné a slovy nejde vyjádřit, jak moc si toho vážíme. Tohle bylo opravdu dokonalé, ani já nemám slov. Naprosto úžasné dva dny (žel jsem kvůli pracovním povinnostem přijel až v pátek)," hodnotí jeden z návštěvníků akci na facebooku.

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.