Kulturní léto se blíží ke svému závěru

VocalLetošní Kulturní léto se pomalu blíží ke svému závěru. Posluchačům předposlední víkend prázdnin nabídl známou folkovou hudbu z Brna a nováčka v programu, vokální skupinu Vocal Overdose.

V sobotu 25. srpna se na meziříčském náměstí představila brněnská šestičlenná folková skupina D.N.A. Tato kapela zahrála v Meziříčí již v roce 2016 a stejně jako tehdy i letos publikum nadchla. To neodradilo ani deštivé počasí.

V neděli se představila novinka v programu, vokální skupina Vocal Overdose. Vznikla v Brně v roce 2017, tvoří ji čtyři hudebníci, kteří se věnují se především zpěvu bez hudebního doprovodu a zejména propagaci hudebního stylu barbershop. U nás téměř neznámý způsob zpěvu je doma v Anglii, kde vznikl v prostředí pánských holičství.

Závěr prázdnin a letošního Léta bude patřit v pátek v 16 hodin interaktivnímu pořadu pro děti i rodiče Vodník Pěnkava a od 20 hodin vystoupí kapela, jejíž název je inspirován stejnou skladbou Paula Rodgerse, kterou má ve svém repertoáru, China Blue.

-red-

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.