Příběh nejen pro ženy zahájil podzimní divadelní sezonu

stojkaRomantická komedie se silným příběhem, který žije mnoho současných žen, otevřela podzimní divadelní sezonu roku 2018. V divadelním představení Perfect days z repertoáru Divadla Palace se v hlavních rolích představila Lenka Vlasáková a Jan Dolanský.

Barbara je vynikající kadeřnice s úspěšně nastartovanou kariérou, ovšem s manželem, se kterým nežije, a s tikajícími biologickými hodinami. Lenka Vlasáková zcela uvěřitelně vtáhla diváky k sobě do obýváku a představila jim ženu, která se jen snaží být šťastná a své štěstí hledá v možnosti mít dítě. „Cítím se sama,“ snaží se vysvětlit své matce. Ovšem potenciálních otců, potažmo dárců spermatu, se kolem ní mnoho nevyskytuje. V nabídce je její nejlepší přítel, homosexuál Brendan, kterého dokonale ztvárnil Jan Dolanský, o 13 let mladší syn její nejlepší přítelkyně v podání Jana Hofmana, a nevěrný manžel Dave, který právě našel životní lásku a čeká s ní dítě. Že skutečným otcem se nakonec stane expřítel Brendana, striptér Kevin, netušil nikdo.

Skvělé herecké výkony diváci odměnili dlouhotrvajícím aplausem ve stoje. Druhé představení sezony, Ředitelská lóže s Aloisem Švehlíkem a Stanislavem Zindulkou, je na programu 3. října od 19.30 hodin.

Jitka Kočí

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.