Kruh přátel hudby zahájil sezonu muzikálem

IMG 5633Velkomeziříčský Kruh přátel hudby zahájil novou sezonu ve velkém sále Jupiter clubu muzikálovými melodiemi.

Členové muzikálové hudební scény Městského divadla Brno – držitelka Thálie Lucie Bergerová a Radek Novotný – si pro posluchače připravili směsici ze světoznámých muzikálů West Side Story, Jesus Christ Superstar, Bídníků, Fantoma opery, Cats, ale třeba i ze Starců na chmelu, na programu byly i pohádkové písničky, třeba z Šíleně smutné princezny a další.

IMG 5619Jako předskokani se představili mladí zpěváci ze zdejší základní umělecké školy Eliška Dvořáková a Martin Neufuss pod vedením Zdeňky Němcové. Ani ti z daného muzikálového repertoáru nevybočili.

Milan Dufek za Jupiter club a Jiří Jahoda za spolupořádající agenturu Globart pozvali posluchače na celý letošní cyklus Kruhu přátel hudby a Jiří Jahoda v něm vypíchl hned následující koncert výborného houslisty Ivana Heráka. „Je to cikánský ďábel a jeho prsty létají tak rychle, že to nestačíte ani zpozorovat,“ řekl Jahoda. Představení proběhne 13. listopadu v 19 hodin v koncertním sále JC.

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.