Mnohé ateliéry na Vysočině zvou k prohlídce

IMG 5738Jako každý rok, i letos otevřelo mnoho ateliérů na Vysočině své dveře zvídavým návštěvníkům. Kromě poutavých informací je na mnoha místech připraveno drobné občerstvení a především dobrá nálada. Kdo se za poznáním nerozjel dnes, může tak učinit ještě zítra, akce se koná ve dnech 6. a 7. října.

"Nechtěli jsme sedět doma a na facebooku na nás vykloukla takhle akce, takže volba byla jasná," komentoval své rozhodnutí zavítat do dílny na výrobu netradičních hudebních nástrojů Tomáše Dufka jeden z návštěvníků.

Pro meziříčské občany otevřel své dveře výtvarný ateliér Bořivoje Pejchala, autorské šperky, malované halenky a další můžete zhlédnout v ateliéru Petry Svobodové u Lacrumu. V Petrávči Domky je otevřena modistická dílna Alice Trojanové, kde si můžete vyzkoušet nejrůznější kloboučky a ozdoby hlavy a zjistit, jak se vlastně vyrábí. Podrobné informace o otevřených ateliérech jsou k nalezení zde

-jik-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.