Dražba výrobků na charitativním plese vynesla Březejckým 230.000 korun

P1140115Dvě stě třicet tisíc korun vynesla březejckému pracovišti Centra Kociánka tradiční dražba výrobků uživatelů na Charitativním plese.

 

Již devatenáctý ročník Charitativního plesu proběhl v pátek 1. března v Jupiter clubu a pořadatelé jej pojali ve stylu první republiky. Její atmosféru skvěle podtrhl host večera, a to Sestry Havelkovy, které zazpívaly několik dobových písní. O hudbu celého plesového večera, jehož moderátory byli Jitka Janatová a Jiří Doležal, se postarala kapela Na šikmé ploše. Obohacením programu bylo společné vystoupení uživatelů březejckého Centra Kociánka a Základní školy a Střední školy Březejc.

Půlnoční dražba výrobků uživatelů, mezi nimiž se objevily ukázky tkané tvorby, keramické věže i volavky, obrazy malované na hedvábí či třeba plstěný obraz s názvem Maják na rozbouřeném moři, byla opět úspěšnější než v předchozím roce. Lidé je vydražili za úctyhodných dvě stě třicet tisíc korun, které Březejckým poslouží k dalšímu rozvoji sportovních aktivit uživatelů střediska.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.