Objevujte památky s novým turistickým portálem

31747904 2064235763834739_5455762974604001280_nTipy na výlety, informace i o méně známých památkách či pravidelné pozvánky na sociálních sítích. To je jenom část toho, co nabízí vloni vzniklý projekt Objevuj památky, do kterého se zapojilo zhruba osm desítek objektů napříč celou republikou včetně velkomeziříčského muzea.


Projekt si klade za cíl zviditelnit i méně známé objekty, které se nachází například mimo hlavní turistické trasy a které návštěvníkům doposud unikaly. Všechny turistické cíle se prezentují na jednom webovém portálu.

Na stránkách www.objevujpamatky.cz mohou lidé vyhledávat jednotlivé hrady a zámku podle krajů, možnosti parkování, bezbariérového přístupu či možnosti stravování. Rovněž jsou zde umisťovány tipy na výlety, kde jsou jednotlivé památky prezentovány a představují svoje zajímavosti. Kromě hradů a zámků mohou návštěvníci vybírat také ze synagog, památníků či klášterů.
Každé jaro pak vychází brožurka, kde jsou jednotlivé objekty představeny. Brožurky jsou k dispozici na zapojených objektech a ve vybraných turistických centrech.


Projekt se prezentuje také na Instagramu a Facebooku, kde jsou pravidelně uveřejňovány aktuality a pozvánky na kulturní akce.
-muz-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.