Velmez dostal doma za druhý poločas pět branek

fotbal copy_copyFC Velké Meziříčí – SK Jiskra Rýmařov 1:6 (1:1)

Střelci 27. Smejkal – 58. a 78. Navrátil, 61. a 85. Šupák, 7. Dydowicz, 68. Ondruška

Rozhodčí: Černoevič, Mikeska, Richtár

FC VM – Kruba – Bouček, Komínek, Mucha, Kriegsmann – Dolejš, Šuta, Pokorný (60. Mezlík), Smejkal (71. Berka), Demeter (71. Dufek) – Simr, na lavičce Chalupa, Crkal a Pokorný T., trenér Smejkal.

SK Rýmařov – Kameník – Kundrátek P., Kundrátek L., Dydowicz, Furik (83. Gyorgy), Kocúr, Tikeridis (81. Němec), Šupák, Ondruška, Hleba (34. Navrátil), Kolísek, na lavičce Vilímek, trenér Furik

Diváci: 386
ŽK: Smejkal, Pokorný – Tikeridis, Kolísek
ČK:
Nejlepší hráči – Navrátil, Dydowicz, Šupák

Lépe do utkání vstoupili hosté, ve 3. min hledal L. Kundrátek ve vápně Tikeridise, Rosťa Kruba míč zachytil. V 5. min se ve vápně uvolnil Šupák, jeho střelu vykopl pohotovým zákrokem Rosťa Kruba. V 7. min se k přímému kopu postavil Dydowicz a vymetl horní roh brány 0:1. V 8. min vystřelil Ondruška, obrana míč tečovala na aut. V 10. min poslal míč před bránu Pavel Simr, nikoho ze spoluhráčů nenašel. Ve 12. min roh Petra Dolejše obrana hostů odvrátila do bezpečí. Ve 14. min šli do rychlého protiútoku hosté, Tikeridis hledal před bránou Furika, Rosťa Kruba centr zachytil. Ve 23. min přímý kop Robina Demetera obrana odvrátila, následný centr vyboxoval Kameník. Ve 24. min našel z rohového kopu Petr Dolejš před bránou Patrika Muchu, jeho hlavička trefila obránce hostů. Ve 27. min poslal Miloš Kriegsmann před bránu střílený centr a Eda Smejkal poslal míč s pomocí tyče do hostující brány 1:1. Ve 29. min vystřelil z 23 metrů Ondruška nad domácí bránu. Ve 34. min se ve vápně uvolnil Šupák domácího golmana neprostřelil. Ve 40. min našel Robin Demeter z rohu hlavičku Edy Smejkala, ten trefil náruč Kameníka. Ve 43. min zastavil David Komínek průnik Šupáka, následný rohový kop Furika obrana odvrátila. Ve 44. min hledala Šupák nabíhajícího P. Kundrátka, ten na míč nedosáhl.

Druhý poločas se proměnil pro domácí hráče ve zlý sen. Propadli ve všech herních činnostech, a jen sledovali, jak jim soupeř střílí jednu bránu za druhou. V 58. min unikl po křídle Navrátil a překonal Rosťu Krubu 1.2. V 61. to byl opět Navrátil, který unikl po křídle, před bránou našel Šupáka a ten zvýšil na 1:3. V 68. min rozehrál Dydowicz rohový kop, na jeho centr si naskočil Ondruška a upravil na 1:4. V 78. min zakončil Navrátil svůj průnik povedenou střelou 1:5. V 85. min se prosadil ve vápně Šupák 1:6.

Vyjádření trenéra Smejkala: K dnešnímu výkonu našich hráčů ve druhém poločase nemám slov, jejich výkon a přístup ke svým povinnostem je pro mě velké zklamání. Dnešním výkonem jsme si řekli o boj o záchranu v soutěži.

-JM-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.