Tomáš Ouředníček převzal prestižní ocenění OSOBNOST ROKU 2019

Legendy 20190517_200133_44990-1050x699Významného ocenění se o uplynulém víkendu dočkal dakarský závodník Tomáš Ouředníček. Z rukou ředitele motoristické výstavy LEGENDY 2019 Lubora Kose převzal prestižní ocenění OSOBNOST ROKU 2019.

Výstava Legendy se již pošesté konala v Praze, zahajovací den patřil mimo jiné ocenění nejvýznamnějších exponátů a expozic. „Když mne pořadatelé pozvali na pódium, začínal jsem cosi tušit. A po ocenění nejkrásnějších automobilů a expozic jsem najednou slyšel svoje jméno. Je to nepopsatelná pocta a nádherná odměna za naše velké celoroční nasazení a úspěchy a samozřejmě také velká motivace do dalšího závodění. Děkuji pořadatelům za toto krásné ocenění a za perfektní organizaci unikátní výstavy Legendy," komentoval slavnostní chvíle překvapený Tomáš Ouředníček.

Tomáš Ouředníček je šestinásobným účastníkem dakarské rally, v letošním ročníku se s Fordem Raptor umístil na sedmnáctém místě mezi automobily. Letošní sezonu již odstartoval opět ve voze Ford Ranger v barvách stáje South Racing CE a spolu se svým navigátorem Davidem Křípalem úspěšně dokončil i druhý největší závod světa Morocco Desert Challenge 2019. Tým již zahájil jednání s partnery o účasti na Rally Dakar 2020 v Saúdské Arábii.

Tomáš Ouředníček

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.