Na rybníku "Uchytil" u Šeborova se budou konat rybářské závody

Kapr-Lysec-1V sobotu 13. července se na rybníku pana Pavla Uchytila pod sportovním letištěm u Šeborova (za Uhřínovem) uskuteční rybářské závody pro veřejnost.

Rybářský lístek ani povolenka nejsou potřeba. Zúčastnit se mohou jak dospělí, tak i děti a mládež, a to odkudkoliv.

Startovné činí 200 Kč, ovšem s možností ponechat si jeden úlovek stanovené délky. Prezence účastníků od 5 hodin, začátek chytání v 6 hodin, konec ve 12 hodin. Samostatný výběr místa. Loví se na 1 prut s maximálně dvěma návazci. Nástrahy rostlinného původu + rousnice, žížaly a masní červi. Způsoby lovu: natěžko, na položenou, plavaná či feeder. Prokrmování bude dovoleno jen před startem, tj. do 6:00 hodin.

Obsádku rybníka tvoří kapři, a sice menší i velcí, dále líni, amuři, štiky, plotice, jeseteři a okouni.
Pro nejúspěšnější závodníky jsou připraveny poháry, diplomy a věcné ceny, pro všechny pak vítané občerstvení (k jídlu i k pití) a možnost posezení. Hodnocena bude především celková délka ulovených kusů, ale také nejdelší ryba.
Vzhledem k charakteru břehů rybníka je kapacita závodů omezena na max.40 osob.

Zájemci se proto musí nahlásit předem - a to co nejdříve - na telefonní číslo 603852872 (Stanislav Dočkal) nebo na 776590621 (Vladimír Pařil).

Parkovat se bude nahoře u silničky; zajíždět auty až dolů k rybníku nebude možno. Sledujte navigující cedule a šipky u cesty.
Všechny zájemce srdečně zvou pořadatelé a majitel rybníka.

Vladimír Pařil

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.