Plážová házená letos po patnácté v Pardubicích

Plážház VM_copyVe dnech 14. – 16. června proběhl ve městě perníků jubilejní ročník turnaje plážové házené.

Na této akci, která je naším každoročním zakončením sezóny, jsme chyběli pouze na dvou ročnících v jeho dosavadní historii. Letošní sportovní setkání současných i bývalých hráček bylo opět organizačně velice zdařilé a díky slunečnímu parnému počasí i hodně fyzicky náročné.

Naše hráčky pod tradičním názvem LAMY odehrály v pátečním podvečeru dva nepovedené souboje, ze kterých odešly poraženy shodným rozdílem 0:2. Sobotní žhavé podmínky nám daleko více svědčily a s bilancí jednoho jasného vítězství 2:0 a čtyř duelů vyhraných až po nájezdech (2:1) se nám podařilo nejprve postoupit do šestičlenné skupiny hrající o medailové posty a následně mít šanci hrát o nejvyšší turnajové posty.

V nedělním dopoledni jsme prohráli nejtěsnějším možným rozdílem a přišli tak při vyrovnanosti skupiny o reálnou možnost hrát o medaile. Nakonec nám po dobrém kolektivním výkonu patří celkově páté místo. Ve finále pak prvenství až na nájezdy rozhodly pro sebe obhájkyně loňského prvenství - hráčky Otrokovic.

Pořadí:
1. Na pohodu, 2. Makové panenky, 3. Pumpelice, 4. Zlaitý, 5. LAMY, 6. Název hledáme, 7. Older pupils, 8. Gel, 9. Jelita Berušky, 10. Dubiňačky.

Hrály: Blažková Veronika, Pacalová Lenka, Trojanová Aneta – Cahová Kristýna, Pospíšilová Magda, Kuřátková Klára, Šmídová Tereza, Štaffová Alžběta, Partlová Denisa, Sedlářová Tereza, Houdková Valérie, Dusilová Valérie.
Vedoucí družstva ing. Vincenc Záviška, ing. Tomáš Partl.

Vincenc Záviška

http://www.hazenavm.estranky.cz/

https://www.hazena-pardubice.cz/

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.