Reklama

Reklama

Pacific Rim: Povstání

  • USA Pacific Rim: Uprising (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Poprvé jsme je dokázali zastavit. Jenže to, co mimozemští tvorové Kaiju napáchali na Zemi v prvním díle akčního sci-fi Pacific Rim byla jen předehra k tomu, co si pro lidstvo připravili teď. Hvězda Star Wars John Boyega a Scott EastwoodRychle a zběsile vedou tým, který je poslední nadějí na přežití planety. Členy tohoto týmu jsou piloti ovládající Jaegery, obří roboty, kteří jsou svou velikostí a vybavením schopní konkurovat stejně vybaveným Kaiju. Jake Pentecost (John Boyega) k nim dlouhou patřil, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal. (CinemArt)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (477)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jednička měla vše, tady zůstala pouze perfektní akce a triky. Dívá se na to hezky, ale celkově je to prázdný film. Herecky nezajímavé, hlavní postavy vám jsou celkem ukradený, jako to chcete nó, aby poslední záchrana planety země byla v rukou dětí :o) Každopádně na tu akci se kouká hezky. Na výplach mozku super a věřím, že v kině bych si to užil ještě víc. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pokračování je hodně ale hodně průměrné a nenabízí takřka nic nového ani zajimavého a to jsem se na dvojku docela těšil a ještě že jsem na to nešel do kina, protože bych asi litoval. Takřka přes hodinu se tu nic neděje, jen se tu tlachá a vše podstatné přijde až ke konci a to už je pozdě. Byl jsem teda dost zklamaný. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhý Pacific Rim viditelně zaostává za jedničkou od del Tora, která si přece jenom kladla vyšší ambice než být pouhými audiovizuálními orgiemi bez hlubší myšlenky. Nicméně se na to i přesto celkem dobře koukalo, souboje přerostlých kaiju monster s kovovými megaroboty jsou řízně akční a opět tam v pozadí zněla tvrďácká hudba. Hodí-li člověk stranou nelogičnost nejedné scény či hloupé chování postav, které jsou podobným filmů vlastní, a prostě se nechá unášet na akčním CGI přehršli triků, tak si tento film v kině užije. Jedna z mnoha snímků, od něhož nesmí člověk čekat příliš a brát ho moc vážně, protože on sám se tak taky nebere. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Příběhově mnohem slabší než první díl a co je horší, dobří herci z jedničky se nevrací a jejich náhrady stojí za starou belu. Díky tomu, že jde o čínskou zakázku (Pacific Rim totiž vydělal jen tam) se dočkáme většího (barevně rozmanitého) množství Jaegerů a ničí se tam převážně Japonsko. Naštěstí se podařilo zachovat dojmem obrovského měřítka a když se rubou roboti s monstrama vypadá to vážně dobře. Poslední půlhodinka je dokonce výborná. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

10 let byl na Zemi klid. Ten však končí, když se objeví nová, horší hrozba. Piloti Jaegeru musí tak nasednout do svých zlatíček a opět někomu stylově nakopat. Bezpáteřní, akční, stylová podívaná, která dává jasně najevo, že při návštěvě kina máte nechat mozek doma. Na plátně se to řeže hlava nehlava a efekty jsou na špičkové úrovní. Pokud stále hledáte náhradu za nepovedené Power Rangers, tohle je ta nejlepší volba. Guilty pleassure roku. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (25)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 150 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Podle Johna Boyegy (Jake Pentecost) je ve filmu ve srovnání s prvním dílem mnohem méně praktických efektů a daleko více CGI. (Israha)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Eastwood v Pacific Rim 2?

Eastwood v Pacific Rim 2?

01.07.2016

Obří roboti už naverbovali Johna Boyegu (Star Wars: Síla se probouzí) a teď házejí očkem po Scottu Eastwoodovi. Syn filmové legendy hraje posledních 10 let, až nyní ale přechází do blockbusterového… (více)

Pacific Rim 2 potvrzen

Pacific Rim 2 potvrzen

25.02.2016

Po třech letech máme konečně jasno v tom, jestli bude Pacific Rim 2. Guillermo del Toro ho původně chystal na léto 2017, nakonec to ale neklaplo a film zmizel z kalendáře premiér. Del Toro i přesto… (více)

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

08.01.2016

Remake slavné sci-fi z roku 1966, na který producentsky dohlíží samotný James Cameron, už se pokusila natočit kupa režisérů. K Fantastické cestě se dostali Roland Emmerich (Den nezávislosti), Paul… (více)

Reklama

Reklama