Liga nabízí sociální rehabilitaci lidem se zdravotními problémy

poraditHledáte nové zaměstnání? Řešíte vhodné bydlení? Máte problémy s dluhy a nevíte jak ven ze začarovaného kruhu? Potřebujete pomoct při jednání s úřady? To jsou jen některé z otázek, které klienti Ligy vozíčkářů ve Velkém Meziříčí a Bystřici nad Pernštejnem s našimi pracovníky řeší. Nebojte se na nás obrátit i Vy! A že nejste na vozíčku? Nevadí! Liga vozíčkářů pomáhá všem lidem, kterým jejich zdravotní stav komplikuje život. Pomůžeme Vám sestavit životopis, oslovit zaměstnavatele, získat sebedůvěru při hledání práce, můžete se naučit pracovat na počítači nebo vařit a starat se samostatně o domácnost.

Máte pocit, že bychom mohli pomoci i Vám? Neváhejte a zkontaktujte nás na telefonním čísle 725 104 848 nebo na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Pobočka ve Velkém Meziříčí sídlí na adrese Novosady 109 (nad Dárky Nedoma). Služba je poskytována na základě předchozí domluvy s klienty (emailem či telefonicky). V Bystřici nad Pernštejnem je služba poskytována na Městském úřadě, Příční 405 v zasedací místnosti ve 3. patře, taktéž na základě předchozí domluvy s klienty (emailem či telefonicky).

Před schůzkou prosím vždy kontaktujte sociální pracovnici poboček Mgr. Et Mgr. Evu Chladovou (tel.: 725 104 848, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ), která se s vámi domluví na konkrétním termínu a čase schůzky. Předejdete tak možnosti, že ji nezastihnete kvůli práci v terénu.

Michaela Beranová

Sociální rehabilitace pro lidi se zdravotními problémy

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.