Asociace byla na výletě v termálech

DSC00602Přišla sobota 25. června 2016 a členové Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z. s., klub Velké Meziříčí, společně s dalšími rodinnými příslušníky měli možnost vydat se na zájezd na Slovensko.

Cílem letošního výletu bylo termální koupaliště Velký Medér. Autobus zaplněný dětmi toužícími po vodních hrátkách a rodiči očekávajícími příjemně prožitý den, vyrazil po 6. hodině ranní. Krátce po desáté měli už všichni možnost zjistit, zda budou jejich očekávání naplněna. A bylo se na co koukat a z čeho si vybírat – areál byl již kompletně v provozu, takže bylo možnost využít všechny bazény a atrakce (skluzavky i tobogány), písková hřiště, kvalitní sociální zázemí a místa pro příjemné posezení a občerstvení. Některým klasickým slovenským specialitám samozřejmě neodolali ani návštěvníci z našich řad a intenzivní vodní radovánky prokládali chutným občerstvením včetně tradičních zmrzlin. Počasí tentokrát bylo po celý den zcela tropické, v autobuse jsme byli chráněni klimatizací a v areálu koupaliště se měli všichni možnost chránit účinnými opalovacími krémy, pobytem ve vodě nebo ve stínu, přesto někteří odjeli nezdravě červení, na což si příště a v nastupujícím létě určitě dají pozor.

Po řádném vyčvachtání výletníci vyrazili k večeru na cestu k domovu - zmoženi, ale spokojeni. Akce byla finančně zajištěna prostředky Asociace a dopravu zajistila dopravní společnosti ZDAR, a. s., Žďár nad Sázavou (se sponzorskou slevou), které touto cestou děkujeme. A závěrečné vyjádření účastníků zájezdu „moc se nám to líbilo, děkujeme, a už se těšíme na příště“ bylo nejen zhodnocení celého dne, ale i milé ocenění pro organizátory akce.

Za organizátory akce Zdeněk Jůda

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.