Březejčtí prosí o lyže a nabízejí volná místa v denním stacionáři

IMG 6354Březejcké pracoviště centra Kociánka nabízí volná místa v denním stacionáři a současně prosí o pomoc s výbavou pro začínající lyžaře.

„Pokud vlastníte starší nepotřebné lyže a lyžařské boty (běžky i sjezdovky), moc nám pomůžete, pokud je darujete našim začínajícím lyžařům. Děkujeme,“ říká sociální pracovnice Monika Doskočilová. Všichni, kteří by rádi pomohli, se jí mohou ozvat na telefonní číslo 721 844 335.

pdfBřezejc_sbírka_lyží.pdf

Co naopak březejcké pracoviště nabízí, jsou volná místa v denním stacionáři pro osoby s tělesným, mentálním a kombinovaným postižením ve věku 6 až 40 let. Stacionář je otevřen ve školním roce od pondělí do čtvrtku od 8 do 17 hodin, v pátek pak od 6.30 do 16.30, přičemž pro zájemce z Meziříčí je doprava do Březejce a zpět zajištěna. Klienti denního stacionáře nacvičují potřebné dovednosti tak, aby se stávali méně závislými na pomoci okolí. Snahou pracovníků je zapojit je do pracovního i vzdělávacího procesu, účastní se s nimi společenských akcí, učí je běžné domácí práce, vaření i ruční práce, malují, nacvičují s nimi divadelní představení, provozují sportovní aktivity a další. Více se opět dozvíte u sociální pracovnice Moniky Doskočilové na telefonním čísle 721 844 335, nebo na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

pdfBřezejc_nabídka_volných_míst_.pdf

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.