Hledá se Talent Vysočiny pro rok 2017

ImageŽáci a studenti z Kraje Vysočina dosahující mimořádných výsledků v určitém oboru mohou i letos získat ocenění Talent Vysočiny a Cenu hejtmana Vysočiny. „Chceme podpořit ty žáky a studenty, kteří vynikají v určitém oboru, věnují se různým mimoškolním aktivitám a zároveň svůj talent a nadání cíleně rozvíjí,“ uvedla radní pro oblast školství, mládeže a sportu Jana Fialová a upřesnila, že ti nejlepší navíc získají od kraje motivační stipendium, které by jim mělo do budoucna v jejich aktivitách pomoci.

Návrh na nominaci může podat škola, školské zařízení či organizace zabývající se výchovou a vzděláním v pěti oborech – humanitním, uměleckém, přírodovědném, technickém a sportovním. Návrh je nutné podat na předepsaném formuláři s patřičným odůvodněním nominace a výčtem úspěchů za hodnocené období, tzn. období od 22. 5. 2016 do 22. 5. 2017.

Uzávěrka podávání návrhů na nominaci je 25. 5. 2017 na adrese Active - středisko volného času, příspěvková organizace, Dolní 3, 591 01. Návrh je potřeba zaslat zároveň elektronickou poštou na adresu  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Vítěz v daném oboru a kategorii získá ocenění Talent Vysočiny a stipendium (1 000 nebo 2 000 korun po dobu 10 měsíců), další komisí nominovaní talentovaní žáci získávají jednorázové stipendium (1 000 nebo 2 000 korun). Žákům oceněným cenou Talent Vysočiny může hejtman Kraje Vysočina udělit Cenu hejtmana Vysočiny za zcela výjimečné výsledky v určitém oboru, s tím je spojeno jednorázové stipendium ve výši 5 000 nebo 10 000 korun).

Slavnostní vyhlášení ceny Talent Vysočiny a Cena hejtmana Vysočiny se uskuteční 27. června 2017 ve Žďáře nad Sázavou.

Kraj Vysočina

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.