V memoriálu B. Krejčího skauti stříleli z luku i rozdělávali oheň

6P8A6862V sobotu 10. června uspořádali velkomeziříčští skauti již 18. ročník Memoriálu prof. Bedřicha Krejčího. I přes z počátku ne moc příznivé počasí se z této soboty vyklubal pěkný den, a účastníci memoriálu si na připravených stanovištích mohli vyzkoušet své dovednosti, odvahu i trpělivost.

V tomto ročníku bylo připraveno střílení ze vzduchovky a luku, zdolávání lanových překážek, vyšplhání stěny s jištěním a lakros. V závěrečné disciplíně měli účastníci rozdělat oheň a uvařit si na něm oběd. Všichni zúčastnění si akci velmi užili a vyhlášení vítězů bylo malou třešničkou na dortu.

Skauti a skautky srdečně děkují za podporu grantovému programu Zdravé město - Město Velké Meziříčí a všem dalším sponzorům, kterými byli Borůvka sport, Cyklo Janíček, Elektro – Raus, SkiSport Drápela. Mediálním partnerem akce bylo Velkomeziříčsko.

Naše obrovské díky a respekt patří těm, kteří v sobotu vystoupili ze své komfortní zóny a nebáli se se skauty prožít akční den. Již nyní se těšíme na další ročník memoriálu a doufáme, že tentokrát se zúčastníte i vy.

S pozdravem skauti a skautky z Velkého Meziříčí

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.