Sociální služby zvou na zajímavý výlet

Sociální služzajezdby města Velké Meziříčí chystají na září výlet za českými památkami. Cílovými místy budou tentokrát hrad Český Šternberk, Sázavský klášter a město Vlašim.

Akce je plánována na středu 13. září s místy odjezdu v 6.30 h – autobusové nádraží Vel. Meziříčí (autobus zastaví u zastávky, kde aktuálně nebude odjíždět jiná linka), 6.40 h – DPS Z. Vorlové (od Domusu se nejede – uzavírka!), 6.50 h – autobusová zastávka u Billy, 7.00 h – Měřín, autobusová zastávka Pustina, 7.05 h – Měřín, autobusová zastávka u hasičky. Návrat je plánován kolem 19. hodiny.

Program výletu zahrnuje i oběd v restauraci v Sázavě, jeho cena není zahrnuta do celkové částky. Ta činí 350 Kč, v ní jsou obsaženy vstupy a příspěvek na dopravu.

Zájemci se mohou hlásit osobně v DPS Komenského 6, kde je nepřetržitá služba, a to v zadní budově průchodem přes dvůr. Přihlášení je závazné, uvádějte při něm i váš telefonní kontakt a místo nástupu. Platí se předem při přihlášení.

-jk-

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.