Světlá chystá den otevřených dveří s adventní tematikou

Svetla dvereVelkomeziříčská Hotelová škola Světlá a SOŠ řemesel chystají pro veřejnost, a především pro zájemce o studium, den otevřených dveří. Ten letošní se bude konat 7. prosince a již tradičně bude spojen s adventní a vánoční tematikou.

Návštěvníkům budou k dispozici informace o možnostech studia na škole a zájemci o studium si budou moci vyzkoušet přijímací zkoušky nanečisto. Pro všechny bude přichystána prezentace zahraničních praxí, ukázka barmanského umění, vyřezávání ovoce a zeleniny, modelování, zdobení. Také prezentace speciálního inventáře a slavnostního stolování. Proběhne prezentace a vyhodnocení stáže studenntů v zahraničí – Erasmus+. Pro žáky základních škol budou připraveny interaktivní činnosti a soutěž. Pro všechny příznivce školy soutěž "Tvoříme betlémy". Nebude chybět občerstvení a ochutnávka ze školní kavárny. Samozřejmostí budou prohlídky odborných učeben, pracoviště odborného výcviku a domova mládeže.

Prezentovat se budoucím studentům budou obory jak s maturitou – Hotelnictví, Obchodní akademie a Podnikání (nadstavbové studium denní a dálkové), tak i tříleté obory s výučním listem – Kuchař – číšník (i zkrácené jednoleté studium), Elektrikář, Mechanik opravář motorových vozidel, Opravář zemědělských strojů, Elektromechanik pro zařízení a přístroje – Výtahář, Zemědělec – farmář, Stravovací a ubytovací služby.

-jik-

pozvanka copy_copy

 

 

obory

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.